Archimonde Mythic död och därmed WoD avslutat

eJwNyUsOgyAQANC7cAAGho_gNVy4NAQJ2KhjYLpqevf2bd9HvPspZtGYnzED7MfI1Hc5mHqqRVaiepb0HENmuiAxp9yucvMA7VBhNJOywSP66Cyg1hGDMsE7Z_4VDay0LrnfSyPeVFCT9htqtNbL11PF9wea_SdH.qRf08XMuKDQjrcXa5pL8i-XSx6c

Pratar nog för alla när jag säger äntligen!, efter att ha haft en bra start, där vi låg relativt bra till i rankningarna, med bästa placering på 16:e plats på servern till att sedan gå till manbortfall pga av en extremt tråkig expansion till ännu mer bortfall pga av bortfallet och segare raider för att sedan ha fightat oss framåt med en extremt ojämn rooster där folk kommit och gått på veckobasis, med en undermålig median guild ilvl jämfört med andra på samma bossar och dessutom spelare som ej varit o kört bossarna vi hoppat på, så är äntligen fanskapet död även om det var långt mycket senare än vad vi hoppats och önskat! men med inbitna spelare, som inte ger upp, skiter i vad andra säger och satte ner foten och körde på ändå så gick det till sist. Vi hade helt enkelt alla odds mot oss men vi gjorde det ändå! extremt bra jobbat alla! 12 wipes totalt är helt okej nerfat eller inte! och prenerf antal wipes per progress boss har i regel varit mindre än guilds som legat framför oss då vi sett att guilds som gör det på veckobasis fortfarande wipar mer än oss, vi har gjort det bra! men långsamt. Nu är vi dock redo för Legion och taggade till tusen!

Legion ser mycket bra ut, vi har jobbat hårt och har nu en stark rooster för legion, vi har gamla spelare som kommer tillbaka och vi har rekryterat in nya förmågor och därmed fyllt ut alla spots och mer därtill, vi är dessutom mer taggade än nånsin att komma tillbaka och visa vad vi kan!

Magister Dixit har en lång historia av att vara ett av de bästa svenska guildsen, på servern men även generellt i Europa, vi ska tillbaka dit och den här gången ska inget stoppa oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *